Corona virüsü ortam dezenfekte hizmetleri, ortamın bakteri ve mantarlardan arınmasına yardımcı olur. Mart 2020 itibari ile, ne yazık ki her geçen gün Corona virüs vaka sayısında ve vefat sayısında artışlar olmaktadır. Temennimiz en kısa süre içerisinde Covid 19 tedavisinin bulunması ve bu bulaşıcı hastalığın yok olması yönündedir. Pek çok ülke hastalığın tedavisi amacıyla girişimde bulunsa da somut olarak bir tedavi yöntemi ya da %100 etkili bir ilaç bulunabilmiş değildir.

Bize ya da çevremize Covid 19 virüsünün bulaşmasını engelleyebilmemiz adına zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamamız gerekmektedir. Belirli aralıklarla sabunlu su ile el temizliği yapmalı, dışarıda suya ulaşamadığımız noktalarda ise el dezenfeksiyonu gibi ürünlerle yüzeysel temizliğimizi yapmamız gerekmektedir. Akraba ya da komşu ziyaretlerine bu dönemde ara vermeli, mümkün olduğunca kalabalık ortamlardan uzak durmalıyız.

Ortam Dezenfeksiyonu / Tekdezvip.com

Ortam dezenfeksiyonu nedir? Ortam dezenfeksiyonu ile birlikte ortamda yer alan bakteri, mantar gibi zararlılara farklı kişilerin temas etmesi engellenir. Ortam zararlı canlılardan arınır. Dezenfeksiyon esnasında kullanılacak olan kimyasal maddelerin seçimi son derece önemli bir faktördür. İyi bir ortam dezenfeksiyonu için tekdezvip tercih edilebilir.

Tekdez – 0212 554 05 56

Ortam dezenfeksiyonunda dezenfekte edilecek ortamın durumuna göre uygun dezenfektan seçimi yapılmalı, dezenfektanın yoğunluğu uygun şekilde ayarlanmalıdır. Bu yoğunluğun standartların çok altında olması durumunda dezenfeksiyon işlemleri yeteri kadar yapılmamış sayılır. Özellikle Corona virüsü ortam dezenfeksiyonu konusunda bu duruma daha da dikkat edilmelidir.

Corona Virüsü Ortam Dezenfekte

Tekdezvip.com ortam dezenfeksiyonu, Corona virüs ortam dezenfekte konusunda tercih edilebilecek en başarılı firmalar arasında yer almaktadır. Size uygun randevu tarihini belirlemek, sunulan hizmetlerden kolay bir şekilde faydalanabilmek adına tekdezvip.com üzerinde yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla firma yetkililerine ulaşabilirsiniz. Tekdezvip, alanında son derece uzman, köklü firmalar arasında yer almaktadır. Ortam dezenfeksiyonu konusunda randevu alabilmek adına kendileri ile iletişime geçebilirsiniz.

Tags

Comments are closed