İstanbul kayıp çalıntı ilanları konusunda arayış içerisinde misiniz? Sadece İstanbul’da günde yüzlerce evcil hayvan, telefon, çocuk kayboluyor. Yüzlerce araba, motosiklet, bisiklet çalınıyor. Bu yazımızda bahsi geçen kayıp, çalıntı problemlerinin üstesinden tek başına gelme potansiyeline sahip bir uygulama tanıtacağız: Gören Duyan.

Gören Duyan 6 ana kategoride kayıp çalıntı ilanı kabul eden, gelen ilanları ise o ildeki kullanıcılarına gösteren, gerektiğinde çevredeki kullanıcılara mobil bildirim gönderen bir sosyal sorumluluk projesi. Herhangi bir eşya, evcil hayvan bulduysanız veya kaybettiyseniz şayet ücretsiz olarak kayıt olarak kayıp ve çalıntı ilanını kolay bir şekilde gönderebilirsiniz.

Gören Duyan’a ilan gönderebileceğiniz ana kategoriler:

  • Evcil Hayvan
  • Motosiklet
  • Bisiklet
  • Telefon
  • Çocuk
  • Araba

Evcil hayvan kategorisi kendi içerisinde kedi, köpek, muhabbet kuşu, papağan olmak üzere 4’e ayrılıyor. Gören Duyan’a bu kategorilerde kayıp, çalıntı ilanı gönderebilirsiniz. Kayıp köpek ilanları sayfasına göz atmak için tıklatabilirsiniz.

Gören Duyan’a Kayıp İlanı Nasıl Gönderilir?

Gören Duyan’a kayıp ilanı ver konusunu bu bölümde anlatacağız. Gören Duyan’a kayıp ilanı göndermek için ilk olarak sisteme kayıt olmanız gerekiyor. Bunun için sağ üst köşedeki kullanıcı ikonuna tıklatıp açılan sayfada kayıt ol yazısına tıklatarak kayıt sayfasına ulaşabilirsiniz.

Kayıt olmanızın ardından yönlendiğiniz sayfadan sisteme giriş yapın. Güvenlik nedeni ile ilan göndermeden önce profilinizi düzenlemeniz gerekiyor. Bunun için sağ üst köşeden isminize tıklatıp açılan menüden ayarlar yazısına tıklatın ve yönlendiğiniz sayfada profil fotoğrafı, telefon numarası gibi temel bilgileri öncelikle doldurun.

Tüm bilgilerin girişini yapmanızın ardından ilan göndermeye hazır hale geleceksiniz. Üst taraftan ilan gönder butonuna tıklatın, açılan sayfada başlık, açıklama, kategori, konum, kategori gibi temel bilgileri girdikten sonra gönder butonuna tıklatın. Bir sonraki sayfada detayları girdikten sonra yayınla butonuna tıklatarak ilan gönderme işlemini tamamlamış olacaksınız.

Tags

Comments are closed