Günümüzde sosyal medyanın giderek yaygınlaşması sonucunda artık takip etmek istediğimiz insanlar ve fenomenler olduğu kadar, bir de “takip ediyor mu” acaba diye merak ettiklerimiz oluyor. Bazen de bu insanlara çeşitli atarlı sözler yazarak, mesaj göndermek isteyebiliriz. Bu sebeple de çeşitli internet sitelerini ziyaret etmek isteyebiliriz.

Laf Sokucu Sözler

Her türlü güncel laf sokucu sözler ve de kısa aşk sözlerinin yer aldığı Atarlı Sözler ile başka hiç bir araştırmaya yapmaya gerek olmaksızın en güncel, kısa ve de giderli sözleri bulabilirsiniz. Aynı zamanda bu sözlerin yanı sıra bir de özel olarak hazırlanmış görsellerin de yer aldığı web sayfasında, telifsiz ve de paylaşılmasında hiç bir sakınca olmayan dev bir “atarlı sözler” arşivi bulunuyor.

Arşivin oluşturulmasında gerek internette yer alan sözlükler, gerek sosyal medya hesapları, gerek ünlü şairlerin yazmış oldukları güzel ve eşsiz şiirlerinden esinlenilmiştir. Bunun yanı sıra, site reklam gelirleri ile sürekli olarak yazılı kaynakları takip etmekte olup; güzel kaynaklardan sizler için en güzel sözleri, en nadir atarlı sözleri, giderli sözleri ve mısraları sizler için derlemekte. Yani sizlerin de anlayabileceği gibi; bu site sosyal medyada paylaşacağınız her türlü gönderiniz için “biçilmiş kaftan”

Hal böyle olunca da, nerede gönderme yapmak istediğiniz biri var; hemen siteyi ziyaret ederek sizler de laf sokucu kısa sözler, güncel sözler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi; sözler ve sitemiz üzerindeki materyaller özel araştırmalar sonucu elde edilmiş olup, emeğe saygı olması açısından görseller üzerinde yer alan internet sitesi adresimizi silmez ya da en azından sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizleri takip edebilirseniz bizlere desteğinizi göstermiş olursunuz. Böylece her geçen gün büyüyen bir ailenin de bir bireyi olmuş olacaksınız.

Sitemizden memnun kalmanız halinde ise birer yorum bırakarak bizlere destek olabilirseniz, bizleri son derece mutlu edersiniz. Aynı zamanda boş vakitlerinizde hazırlayıp göndereceğiniz güzel sözlerinizin editör onayından sonra yayınlanmasını isterseniz bizlerle de iletişime geçebilirsiniz. Şimdiden internet sitemize ziyaretiniz için teşekkür eder, internet sitemizde yapacağınız surf esnasında sizlerin keyifli vakitli geçirmesini dileriz 🙂

Tags

Comments are closed