Ümraniye veteriner kliniği konusunda arayış içerisinde iseniz doğru yere hoş geldiniz. Bilindiği üzere veterinerler, hayvanlar ile ilgili çok sayıda hizmeti bir arada sunabilecek yeteneğe sahiptir. Şehir içerisinde yer alan veterinerler genel olarak evcil hayvanlar ile ilgilenmektedir. Şehir dışında, kırsal alanlarda yer alan veterinerlerin ilgi alanlarında ise genel olarak büyük ve küçük baş hayvanlar yer almaktadır.

Ümraniye Veteriner Kliniği Hizmetleri

Sizler için özel olarak önermiş olduğumuz Ümraniye veteriner kliniği, çok sayıda hizmeti bir arada sunmaktadır. Örnek olarak parazit kontrolü, Ümraniye mikroçip hizmeti, Ümraniye köpek kısırlaştırma, Ümraniye kedi kısırlaştırma gibi çok sayıda hizmet vermektedir. Bu hizmetlere yönelik kapsamlı bilgilere ise clrmame.com internet sitesi aracılığıyla ulaşılabilir. Kolay bir şekilde sizler de ulaşabilirsiniz. Otoparklıdır.

Ümraniye Veteriner Fiyatları Ne Kadar?

Ümraniye veteriner fiyatları net olarak şu kadardır. Şeklinde bir ifadede bulunmamız doğru olmayabilir. Fiyat belirleme aşamasında farklı kriterlere dikkat edilmektedir. Örneğin kilolu olan bir kedinin zayıflayabilmesi adına alınan hizmet ile bir kedinin kısırlaştırma işlemi arasında fiyat farklılıkları olabilmektedir. İstanbul veteriner hekimler odasının uygulamış olduğu taban fiyatlar tarifesi, clrmame.com tarafından uygulanmaktadır.

Tags

Comments are closed