League of Legends her yamayla birlikte gelen dengeleme değişiklikleri ile yapısını değiştiren bir oyundur. Hemen hemen 15 günde bir gelen yamalarla birlikte sezon içerisinde yolculuk devam eder. Oyunculara düşen ise bu yolculuğa uyum sağlamaktır.

Dengeleme değişiklikleri bazen çok acımasız olurlar. Bir şampiyonu oyundan silinmiş kadar geri plana itebilirler. Bununla birlikte bazı şampiyonlara dengeleme değişikliği gelse bile etkin olmaya devam ederler. Bu tür şampiyonları bulmak önemlidir.

Sihirdarokulu.com tarafından özel verilerden yararlanılarak hazırlanmış bu liste lig yolculuğun boyunca sana fazlasıyla yardımcı olabilecektir. Bu seçimlere bağlı kalmak mağlubiyetten uzaklaşmak demektir. Artık galibiyete daha yakın olan taraf olabilirsiniz.

6 Güçlü League of Legends Şampiyonu

1. Darius

Darius torpilli karakterlerden birisidir. Hem hasar potansiyeli hem de dayanıklılığı vardır. Olmayan tek şey hareketliliktir ama buna zaten ihtiyaç olduğu söylenemez. Özellikle oyun uzadıkça gücü biraz daha artar ve özel yeteneğini kullanarak tam bir baş belasına dönüşür.

2. Elise

Ormanın en kuytu köşesinde bu arkadaşı bulabilirsiniz. Önemli olan onu bulduğunda ona karşı koyabilmektir. Çünkü Elise 1v1 mücadelelerinin çoğunu kaybetmeyen bir yapıya sahiptir. Bunun için Elise ct seçimlerine ihtiyacınız olacaktır. Bunlar yanınızda değilse orman eşleşmesinin galibi her türlü o olacaktır.

3. Zed

Zed orta koridorun vazgeçilmezi durumundadır. Hiç kuşkusuz bunda yüksek hareketlilik seviyesi ve hasar potansiyeli etkilidir. Hasar potansiyelini doğru kullandığınız sürece herhangi bir problem yaşamadan sonuç almanız mümkün olabilecektir.

4. Caitlyn

Onun sahip olduğu menzil avantajına birçok şampiyon sahip değildir. Bu nedenle alt koridorda iyi bir hüküm sürer. Her ne kadar zaman zaman gücü azaltılsa bile etkinliğini korumaya devam eder. Çünkü rakibi rahat bir biçimde rahatsız edebilme potansiyeli vardır. Caitlyn ct seçimleriyle buna engel olabilmek mümkündür.

5. Lux

Destek rolünde seçilebilecek bir Lux ile çok fazla şeyi değiştirebilmek mümkündür. Bir büyücü şampiyonu destek rolüne alıştırmak kolay değildir. Bu şampiyon bunu başarmıştır ve ekstra verim sağlama konusunda oldukça isteklidir. Onu seçerek ışığın gücünden yararlanıp rakipleri perişan edebilirsiniz.

6. Jarvan IV

Jarvan IV her ne kadar rekabetçi arenadan biraz uzak kalsa bile hala etkinliğini koruyabilen şampiyonlardan biridir. En azından metayı bölme veya metayı parçalama konusunda ondan iyisini bulabilmek kolay değildir. Belki kazanma oranı açısından iyi düzeyde olmayabilir ama kesinlikle dikkat edilmesi gereken şampiyonlar arasında yer almaktadır.

Tags

Comments are closed