Corona World Map ; Corona Dünya Haritası COVID-19 Gerçek İstatistikler ; hastalığa yakalanan kişi sayısı, iyileşen hastalar anında dünya çapında canlı olarak yayınlanmaktadır.

Dünyada Koronavirüs Vaka Sayısı Ne Kadar? Coronavirus Dünya İstatistikleri; Koronavirüs dünya haritası veya çevrimiçi korona virüs haritası, dünyadaki koronavirüs vakalarını ve ölüm sayılarını anında izleyen, bulgularını raporlayan, her dakika güncellenen ve yayılmayı gösteren etkileşimli, güncel ve canlı bir koronavirüs haritasıdır. dünya çapında koronavirüsün (COVID-19) durumu.

Dünyada Koronavirüs Nedeniyle Kaç Kişi Öldü? Koronavirüs hastalığı (COVID-19), yeni keşfedilen bir koronavirüsün neden olduğu bulaşıcı bir hastalıktır. COVID-19’a yakalanan çoğu kişi, hafif ila orta dereceli semptomlar yaşar ve özel tedaviye gerek kalmadan iyileşir.

Koronavirüs En Çok Hangi Ülkelerde Yaygın? Koronavirüsün en yaygın olduğu ülkeler: ABD, Brezilya, Hindistan, Rusya, Güney Afrika, Peru, Meksika, Kolombiya, İspanya, Şili. Kaynak: https://www.coronaworldmap.xyz/

COVID-19 NASIL YAYILIR?

Koronavirüse ( COVID-19 ) neden olan virüs genellikle enfekte kişinin öksürmesi, hapşırması veya nefes vermesi sonucu oluşan damlacıklar yoluyla bulaşır. Bu damlacıklar çok ağır oldukları için havada asılı kalamazlar ve hemen yere veya yüzeylere düşerler. Virüsü, COVID-19 bulaşmış birinin yakınındayken solursanız veya enfekte bir yüzeye dokunduktan sonra gözlerinize, burnunuza veya ağzınıza dokunursanız, enfekte olabilirsiniz.

Tags

Comments are closed