İslam’a Uygun Bankacılık ve Sigortacılık

Merhabalar. İnternet aracılığıyla günümüzde artık çok sayıda bilgiye son derece kolay bir şekilde ulaşabiliyoruz. İslami bankacılık ve finans gibi konulara dair farklı bilgiler edinebileceğiniz güncel bir siteyi tavsiye edebilmek adına bugün sizlerleyiz. Yazımızın devamını okuyarak bu siteyi öğrenebilir, sizler de bilgi sahibi olabilirsiniz.

Dinimize uygun bankacılık ve sigortacılık konularında aktif olarak bilgi sahibi olabileceğiniz ifhaber.com, mevcut faaliyetlerini en iyi şekilde sürdürüyor. Okurlarına yönelik bilgilendirici yazıları dönem dönem paylaşan bu site, “İslami Finans ve Ekonomi Haberleri” başlığı ile yayın hayatına devam ediyor. Okur kitlesi her geçen gün artan ifhaber.com ‘u sizler. Tekafül bankacılığı, katılım bankacılığı ve benzeri tüm konularda farklı içeriklere bu site aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

İslam’a Uygun Bankacılık ve Sigortacılık

Faiz, İslam’a uygun olmayan insanlara zahmetsiz bir şekilde para kazanmaya sevk eden bir şeydir. İnsan, para kazanma konusuna son derece dikkat etmeli, haramdan, faizden kesinlikle uzak durmalıdır. İslam’a uygun bankacılık kavramını belirleyerek parasal konularda adımlarını İslam’a uygun bir şekilde atabilmelidir. İslami finans ve ekonomi haberlerine ulaşabilmek için ifhaber.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tags

Comments are closed