İsteğe Bağlı Olarak Hangi Seçenekte Evler Kiralanabilir?

Bu konuda herkesin farklı amaçları bulunduğundan dolayı kişisel tercihler kapsamında değişik avantajları ile günlük ev kiralama seçenekleri değerlendirilmektedir. Örneğin bireysel olarak kalacak kişiler daha çok 1+1 tarzı odaları izmir yeterli bulabilmektedirler. Fakat ailesi ya da dostları ile beraber konaklama için gelen kişiler adına ise daha fazla sayıda salona sahip olan evler ön plana çıkmaktadır. Bunlar içerisinde ayrıca konforlu oturma grupları ve televizyonun yanı sıra uydu anten rahatlığı da yine tercihe bağlı olarak elde edilebilmektedir.

Diğer bir seçenek ise İzmir günlük kiralık ev tercih edilirken konumlandırılmış noktalarıdır. Şehir merkezine yakınlık ya da gerçekleştirmek istenen işler adına farklı yerler ile birlikte sahil kenarları için de yine günlük olarak kiralanacak çok uygun fiyatlar dahilindeki evler tercih edebilmektedir. Genel anlamda tüm bunlar yapılacak olan amaca bağlı şekilde değişebilir.

Ticari amaç altında ya da tatil kapsamında da yine günlük kiralık ev İzmir şehri adını farklı yerler için elde edilebilmektedir. Günübirlik olarak İzmir’e gelerek işlerini yapmak isteyen kişiler ile birlikte ayrıca üniversiteye kayıt olmayı arzu eden öğrenciler adına velilerle birlikte günümüze büyük bir öneme sahip hale gelmiş durumdadır. Bu şekilde öğrenciler kayıtlarını gün içerisinde rahatlıkla yapabilmekte ve ayrıca ticari amaçla gelen kişiler de işlerini tamamladıktan sonra, dinlenme şansını konforlu ve geniş daireler içerisinde gerçekleştirebilmektedirler. Aynı zamanda hastalarını ziyarete gelen insanlar da yine günlük olarak bu dairelerde dinlenebilir, tüm fırsatları değerlendirebilir ve hastanenin yakınlarında bir daire de kiralayabilir.

Özellikle lüks ve ekonomik olarak iki farklı kategoride yer alan birbirinden değişik izmir günlük kiralık daire seçenekleri, bütçeye göre de rahatlıkla kiralama şansını sunmaktadır. Bu şekilde herkes daha fazla insan ile birlikte bir arada kalma şansını geniş ve konforlu lüks daireler de ya da daha ekonomik daire seçenekleri kapsamında değerlendirebilmektedir. O yüzden son dönemlerde büyük bir atılım gerçekleştiren ve birçok insanın değerlendirdiği günlük kiralık daireler, daha birçok avantajı yine yanında getirmektedir.

İzmir Günlük Kiralık Evlerin Özellikleri Nelerdir

Günlük kiralık ev kavramı hızlı şekilde hayatımıza girdi öyle değil mi? Özel yani kişisel seyahat, akraba ziyareti gibi nedenlerle, ya da iş, eğitim gibi sebeplerle hemen hepimiz seyahate çıkmaktayız. Çıkılan yolculuklarda, konaklama en önemli noktalardan biridir. Tüm seyahat edenler, elbette, hem ucuz, hem güvenli, temiz, hem de lüks özelliklere sahip tesislerde konaklamak isterler. Konaklama deyince izmir geçmişte akla ilk gelen seçeneklerden biri otellerdi. Ancak, günümüzde günlük kiralık evler bunların yerini almaya başladı. Son yıllarda rağbet gören günlük kiralık evlerin en seçkin örnekleri İzmir’de bulunuyor.

İzmir günlük kiralık ev seçeneklerinde neler sizi bekliyor?

Çok sayıda avantaj sizleri bekliyor. Neden evler bu kadar talep görüyor? İzmir, sıcak ve medeni insanların yaşadığı, güvenli bir kenttir. Bu özellikler konaklama seçeneklerine de fazlasıyla yansımakta. Başta en popüler ve gelişen ilçesi Buca olmak üzere birçok ilçede günlük kiralık ev İzmir seçeneklerini bulunuyor.

Buca bu anlamda gerçekten popüler bir ilçedir. Bu ilçe sınırları içinde şehrin en büyük ikinci üniversitesi bulunduğundan, öğrencilerin kayıt ve eğitim süreleri boyunca günlük kiralık evler ilgilerini çekiyor. Ayrıca havaalanına ve şehirler arası otobanlara en yakın ilçelerden biri. Buca günlük kiralık ev seçenekleri konaklayanları memnun eder özellikler taşımaktalar. Dairelerin düzenli olarak temizlendiğini belirtmek gerek. Dairelerde, bir ya da birden fazla yatak odası, oturma odası, mutfak, wc ve banyo bulunmaktadır. Yatak odasında, çarşafların temizlenmesi düzenli olarak yapılmaktadır. Banyolarda temizlik ve havluların, malzemelerin değişmesi de aksatılmadan yapılıyor.

TV, ocak, mutfak malzemeleri, ısıtma ve soğutma elemanları, sıcak su gibi, konaklama sırasında ihtiyaç duyulacak tüm detaylar bulunmaktadır. İnsan konakladığı yerde ne ister? Temizlik, güvenlik ve huzur, ayrıca kalitedir. Bunların hepsi izmir Buca günlük kiralık ev seçeneklerinde bulunmaktadır.
Daireler, hem ailelerinin, hem arkadaş gruplarının, hem de çiftlerin kalabileceği büyüklüklerde tasarlanmıştır. Yalnız erkek ve bayanlar da uygun büyüklükteki evleri bulmakta zorlanmayacaklar. Yalnız bir bayanın güvenle kalabileceği daireler güvenlidir. Günlük kiralık evlerde minimum 24 saat kalınabilir.

Daha uzun süreler için uygun fiyatlar konaklayanlara sunulmaktadır. İzmir günlük kiralık ev ve daire seçenekleri, temiz, ev ortamında, bakımlı evlerde ekonomik ve güvenlik konaklamalar sunmaktadır.

İZMİR LÜKS APART EVLER

İzmir günlük kiralık dairelerin otel ve diğer konaklama alternatiflerine oranla en büyük avantajı kişi başı ücret değil oda başı tek ücret ödeyip kiraladığınız günlük kiralık evde istediğiniz kadar kişi kalabilme olanağına sahip olabilmenizdir. Bunun yanında otellerde sadece konaklamaya değil temizlik, çamaşır gibi ek hizmetlere de para ödersiniz.

İstediğiniz saatte girip çıkabileceğiniz ve kaldığınız süre içinde de günlük temizlik ve isterseniz alışveriş hizmetini de alabileceğiniz günlük kiralık evler özellikle İzmir merkezi semtlerde olmaları ile avantaj kazanmaktadırlar.

İzmir’de hizmet izmir verdiğimiz günlük kiralık evlerimizde ucuz fiyatlarla ev rahatlığında, güvenilir, ekonomik, kaliteli, konforlu ve huzurlu şekilde tatilinizi yapabilir, konaklama işlemlerinizde en rahat odalarımızda 5 yıldızlı otel konforunu yakalayabilirsiniz. Aileniz ile veya sevdikleriniz ile konforlu evlerimizde keyifle dinlenebilirsiniz. Her bütçeye uygun olarak ayarlanmış fiyatlarımız da kredi kartı ile de ödeme seçeneklerimiz mevcuttur. İzmir’de günlük kiralık evler denilince akla gelen şeyler merkeze, cafelere, alışveriş merkezlerine, hastaneye ve merkezi konumlara yürüme mesafesinde olan, sahile yakın ev sıcaklığında ve otel konforunda dizayn edilmiş bir odadır. Odalarımız lüks olmakla birlikte 24 saat sıcak su, kablosuz internet gibi imkanlara da sahiptir.

Günlük kiralık evlerimizin genel özelliklerinden bahsedecek olursak;
Tüm odalarımızda bulunan standart özelliklerin yanı sıra rahatınız için yok yok diyebiliriz. Bunların arasında televizyon keyfinizi sonuna kadar gidermek için LCD TV, yaz sıcağında ferah şekilde dinlenmenizi sağlayabilecek bir klima, 24 saat boyunca duş alabilmeniz için sıcak su üniteleri, soğuk içeceklerinizi barındırabileceğiniz bir mini ve büyük buz dolabı, duştan sonra temiz bir havlu ihtiyacınızı düşünerek bu izmir imkanı bile sizlere sunmaktayız. Bunlar dışında çay kahve gibi ikramlarımız, vücut ve diş temizliğiniz için diş fırçası, diş macunu, sabun, şampuan gibi tüm malzemelerimiz mevcuttur.

Blue Residence olarak İzmir’de günlük kiralık evler ile ilgili olarak sizlere en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktayız. 20+ dairelerimiz içerisinden dilediğinizi beğenebilir, bütçenize uygun olarak ucuz günlük kiralık ev ve daireler kiralayabilirsiniz.

SÜPER LÜKS SİTE İÇERİSİNDE İZMİR APART EVLERİ

Gerçekten eşsiz bir deneyim istiyorsanız, İzmir günlük kiralık daire kiralayın ve daha keyifli, özel bir tecrübeye sahip olun.
Hepimiz heyecan verici, serinletici bir yere gitmekten hoşlanıyoruz. Dinlenmek için İzmir’i, Buca’yı, Konak ya da Alsancak semtlerinden birini seçtiyseniz, günlük kiralık ev ya da izmir de günlük kiralık ev arayışına girmenize gerek yok.

Bir otelde kalmak yerine izmir günlük kiralık ev kiralamayı seçtiğinizde, siz ve aileniz evlerimizin yarattığı konfora sahip olabileceksiniz. Çocukları küçücük otel odalarında rahatsız ve kısıtlı alanlarda bırakmayın. Ailenize yatmak için küçük bir oda, sessiz ve uyku için en konforlu bir yer verin.
Tüm dairelerde tam donanımlı mutfaklar bulunur ve gruplarınızın her açılışında pahalı yemekler ödemeden evinizdeki tüm yemekleri pişirmenizi sağlar. Bir lüks beldesinin parçası olan veya tamamen ayrı olan İzmir günlük kiralık dairelerde kalmayı seçmek size her açıdan çok şey kazandırır.

Her iki yöne de giderseniz, daireler masajları ve spa tedavileri gibi yerel halk merkezlerinden gelen inanılmaz fırsatların yanı sıra, sizin için yemek hazırlayabilecek restoranlar, yine de tüm aileyi ele geçirmek için gereken maliyetten daha azına erişebileceksiniz. şehirdeki bir yemek için dışarı çıkıyor.

Merkezi konumlarda bulunan dairelerimizde alışveriş merkezlerine, okul, otobüs ya da dolmuş duraklarına, cafe-barlara çok rahat şekilde yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Kendi özel dairenizi kiraladığınızda, yüksek hızda internet erişimi, uydu televizyonu ve yerel ve uzak mesafe telefon servisinin kullanımı da olacaktır.

İzmir günlük evlerde kalırsanız ve bir ömür boyu deneyim kazanacağınız garanti altındadır.

Günlük kiralık evler otellere nazaran daha izmir uygun fiyatlara sahiptir. İzmir bölgesine kalabalık bir aile olarak tatile gittiğinizde İzmir günlük kiralık daire de tutacağınız evde birkaç oda bulunduğundan daha geniş bir alana sahip olursunuz. Bunun dışında günlük kiralık dairelerde mutlaka mutfak ve mutfakta ihtiyaçlarınıza uygun olarak kullanabileceğiniz mutfak gereçleri bulunur. Kalabalık bir aile olarak otellere daha fazla kişi başı ücret ödemektense toplu olarak gideceğiniz tatilince geniş bir daire tutarak paranızın cebinizde kalmasını sağlamanız mümkün olacaktır.

İZMİR OYUN PARKI SPOR SALONU OLAN REZİDANS DAİRELER

Blue Residence İzmir Günlük Kiralık Ev ve Daireler ile İzmir üzerinde konaklamak için oldukça kaliteli bir yöntemdir. Türkiye’nin her yerinden İzmir’e yapacağınız konaklamalar için bize ulaşabilirsiniz. Bu kaliteli yöntemler sayesinde otellerin dezavantajlarını yaşamazsınız. Sizler için şık ve modern şekilde dizayn ettiğimiz Buca ve İzmir merkezinde Günlük Kiralık Ev ve Daireler sitemizde yer almaktadır. Otellerin izmir sizlere sağlayabileceğinden çok daha yüksek hizmet kalitesi sağlıyoruz. Günlük kiralık evler ile hem çok daha güvende olacak hem de güvenli bir şekilde konaklamanın rahatlığını yaşayacaksınız. İzmir’de son dönemlerde artan sayıları ile oteller kaliteyi oldukça dibe çekmiş durumda. Bu konaklama şekilleri yüzünden misafirlerinize rezil olmayın. Kaliteli otellerin fiyatları dolara endeksli olarak arttığı için de el yakan bir duruma gelmiştir. Bu nedenle piyasada dürüst ve ekonomik işletme bulmak neredeyse imkansızdır.

Bunun yerine size sunduğumuz alternatifler ile işinize en yakın konaklama çözümlerine sahip olabilirsiniz. Bu tarz çözümler ile güvenilir bir dostu size sağlayabileceği sıcaklığı sağlıyoruz. Otellerde kalmak birçok soruna neden olabilmektedir. Sizler için otellerde en çok yaşanan problemleri derledik. Bu şekilde sorunlarınıza net çözümler bulmanız mümkün olacaktır.
Otelde Kalmanın Dezavantajları Nelerdir?

1. Otellerde fiks menüleri yemek zorunda kalırsınız. Özellikle birçok otelde sabah kahvaltısı çok düşük kalitede verilmektedir.
2. Otel odalarına misafirlerinizi davet ederken tüm mahremiyetinizi kaybedersiniz. Özel hayatınız ile ilgili sırlarınız ifşa olabilir.
3. Otellerde yer alan güvenlik kamera sistemleri tarafından sürekli izlenirsiniz. İnsanların özel hayatlarına yapılmış en büyük saldırılardan bir tanesi budur.
4. Ek hizmetler için çok yüksek bedeller ödeyebilirsiniz. En ufak bir su ihtiyacınızı bile karşılamak otellerde çok yüksek bedellere sebep olabiliyor.
5. Ucuz ve kaliteli hizmet diye bir şey yoktur. Otellerde ya kötü hizmet görürsünüz, yada iyi hizmet karşılığında çok para verirsiniz.
6. Odalar küçük ve kasvetlidir. günlük kiralık ev konforuna sahip değildir.
7. Banyolar genellikle duş şeklindedir. Doğru düzgün yıkanamazsınız.
8. Hiçbir zaman tam olarak rahat olmanıza izin vermeyen bir sistemdir. Ev sahibi olarak kendinizi hissetmezsiniz. Oteller psikolojik olarak insanlarda yolculuk hissi yaratır. Bu da doğal olarak konforunuzu etkiler.
9. Gece giriş çıkışlarınız birçok küçük otelde problem olmaktadır. Bunun yanında bu tarz otellerde gece hizmet almak oldukça büyük sorundur.
10. Aileniz ile ucuz ve uygun izmir fiyata kalmanız imkansızdır. Özellikle aileler için ev konforunu yakalayamamak çok büyük sorunlara neden olabilmektedir.
11. Birçok otelde sürekli gereksiz bahşişler isteyen çalışanlar bulunmaktadır. Bu da zaten masraflı olan alışverişinizi çok daha içinden çıkılmaz bir hale getirebilir.
İzmir’de Günlük Kiralık Ev ve Daireler İzmir’in kalbine erişmenizi sağlayacaktır. Sitemizde yer alan kaliteli konaklama koşullarına ulaşmak için bizim ile iletişime geçebilirsiniz. Türkiye’nin her yerinden olası İzmir’e konaklamalarınız için bize ulaşın. Günlük ev kiralama işlemlerinizi hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. İzmir Günlük Kiralık Ev ve Daireler ile çok daha ekonomik ve kaliteli bir tatil geçirebilirsiniz.

Tags

Comments are closed