Emzik Seçimi ve Önemi

Emme hissi bebeklerde doğum ile beraber ortaya çıkan ilk hislerden biridir. Bu his sayesinde bebekler anne sütü içebilmektedir. Ayrıca emme hissi bebeği güvende tutar. Çünkü bu his sayesinde bebek anne sütüne ve kokusuna kavuşacağını bilmektedir. Bu nedenle ebeveynler  uzmanlarında önerileri doğrultusunda çocuklarının bu hissi her an yaşamaları için ve 0-2 yaş bebeklik dönemlerini huzurlu geçirmeleri için emzik kullanırlar.

Emzik Seçimi ve Önemi

 Firmamız da 0-2 yaş aralığındaki bebekler için bebek sağlık standartlarına uygun üretilen ürünlerin satışını gerçekleştirmektedir. Ayrıca bebeklerinizin kullanımına uygun taşlı emzik modelleri ile giyim aksesuarlarını tamamlamalarında sizlere yardımcı olmaktadır.

1. Sınıf Kalitede Sağlıklı Emzik Çeşitleri

Bir bebeğin oral gelişim dönemini sağlıkla tamamlaması için seçtiğiniz emziğin modeli oldukça önemlidir. Bu nedenle ebeveynler  anne memesine en yakın emzik seçmek için titizlikle davranmalıdır. Ana-babalar;  bebeğin yaş gelişimine uygun, yuvarlak uçlu, bebeğin dilinin ve damağının doğal yapısını bozmadan üretilen bir seçiminde bulunmalıdırlar. Yani bebeğin ağız gelişimini destekleyen bir emzik seçmelidirler.

Firmamız yukarıda bahsettiğimiz özelliklere sahip  kaliteli ve sağlıklı ürünlerin satışını gerçekleştirmektedir. Ayrıca Firmamızın satışını gerçekleştirdiği emzikler, modelleriyle de piyasa bulunan emziklerden ayrışmaktadır.  Bahsettiğimiz bu emziklerin yanı sıra isimli emzik zinciri gibi aksesuarları da tercih ederek  isterseniz  bebeğinizin doğum günü, diş hediği gibi özel günlerinde giydirdiğiniz kıyafetlerinin kombinini tamamlayabilirsiniz.

Farklı ve Şık Tasarımlanan Emzik ve Aksesuarlar

Firmamız kalitesi ve güvencesi ile  satışa sunulan taşlı emzik modellerimiz, 1. sınıf kalitede ve bebeğinizin yaş aralığına uygun bir şekilde üretilmiştir. Anne memesine en yakın modellerde tasarlanan emzik çeşitlerimiz bebeğinizin huzurla uykuya dalmasını sağlarken ayrıca farklı ve şık tasarımıyla bebeğinize ait bir aksesuar olmaktadır. Siz de bahsettiğimiz özeliklere sahip emzik çeşitlerine ve aksesuarlarına firmamız aracılığı ile sahip olmak isterseniz web sitemizde yer alan  ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

Tags

Comments are closed