Maltepe Hotel

Maltepe hotel, gelip kalabileceğiniz isterseniz otelimizin alt katında bulunan Mahall Cafe ve Lounge’da eğlenceli vakitler geçirebileceğiniz veya dünya mutfağından güzel yemekler tadabileceğiniz konaklamanın yanı sıra pek çok organizasyonu gerçekleştirebileceğiniz bir kuruluştur.

Neden Maltepe MaCity Hotel?

Geçmişten bugüne otel sektöründe kendini belli etmiş bilgili insanların bulunduğu, müşterilerine büyük önem veren bir çalışma kadromuzun yer aldığı, Dünya mutfağının tüm lezzetlerini sunan geniş yelpazesiyle hizmet veren restoranıyla Maltepe oteller sektördeki yerini muhafaza etmek için çalışmaktadır.

Maltepe Hotel

Maltepe MaCity Hotel Ayrıcalıkları

Otelimizin alt katında bulunan Mahall Cafe ve Lounge’da arkadaşlarınızla beraber oturup güzel vakitler geçirebilirsiniz. Ayrıca yeni yemekler denemek istiyorsanız otelimizin en alt katında bulunan dünya mutfaklarını barındıran restoranımızdan değişik tatlar tadabilirsiniz. En önemlisi temiz odalarımızda güzelce dinlenebilir, ailecek mükemmel bir tatil geçirebilirsiniz.

Maltepe MaCity Hotel Odaları Nasıl?

Otelimizde 2 çeşit oda mevcuttur. Superior ve Deluxe odalarımız hizmetinize açıktır. Deluxe odalarımız çok ferah olup, her sabah meyve tabağı ikramı ile karşılanmanın keyfine varacaksınız ayrıca Maltepe hotel içinde yiyecek, içecek ve laundry hizmetlerinden %10 daha ucuza faydalanacaksınız. Superior odalarımızda ise odanın konforuna hayran kalacaksınız. Superior odamız Deluxe odalarımız gibi çok ferah olup, çalışmak için en iyi ortamlardan biridir. Superior odalarımızda çift kişilik yatak seçimi müşterilerimize bağlıdır. Müşterilerimiz isterlerse bir tane çift kişilik yatak olan odayı, isterlerse iki tane tek kişilik yatak olan odayı seçebilirler.

Maltepe Hotel Ücretleri Uygun Mu?

Kuruluşumuzda oda ücretlerimiz her bütçeye uyacak biçimde ayarlanıp düzenlenmiştir. Her bütçeye uygun odalarımız mevcuttur. Ayrıca otelimizin altında bulunan Mahall Cafe ve Lounge’da da fiyatlarımız ortalama düzeydedir. Harika bir tatil deneyimi için tercih edebileceğiniz gibi çeşitli organizasyonlarınız için de Maltepe oteller hizmetinizdedir. Bünyemizdeki imkanlar  hakkında daha detaylı bilgi almak, rezervasyon yaptırmak için iletişim kanallarımız üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Tags

Comments are closed