İstanbul baklava nereden alınır? 1984 yılında Mehmet Sait Budumlu ve oğulları, geleneksel Antep lezzetlerini müşterileri ile buluşturmak için yola çıktı. Vefatına kadar oğulları ile çalışan Mehmet Sait Budumlu’nun ardından Gaziburma olarak rakipsiz tatlı deneyimi ve baklava çeşitleri ile ilk günkü gibi tek şubesi ile müşterileri ile buluşmaya devam eden şirket, imalat alanını 700 m2ye, satış alanını ise 165 m2ye arttırmıştır.

light logo

İstanbul Baklava Nereden Alınır?

İstanbul’da baklava nereden alınır sorusuna verilebilecek en iyi cevaplardan bir tanesi gaziburma.com ‘dur. İmalat alanını ve satış alanını ayırarak şubesini yeniden düzenleyen firma, gelişen teknolojileri de yakından takip ederek, üretim miktarını arttırmayı da başarmıştır.

30 yılı aşkın süredir müşterileri ile geleneksel Antep lezzetlerini buluşturmaya devam eden Gaziburma Baklava, menüsündeki ürün çeşitliliğini de arttırmış, müşterilerine en özel deneyimleri yaşatabilmek adına yoluna devam etmiştir.

Lezzetten Ödün Vermeden Geçen Yıllar

Tamamen günlük olarak ürettiği ürünler ile her gün müşterilerini gülümsetmeyi başaran Gaziburma Baklava, kalitesini koruyarak tek şubeden hizmet vermeye devam etmektedir. Kalitesini korumak adına da başka bir şube açmak istemeyen firma her gün aynı kalitede hizmet vermenin keyfini yaşamaktadır.

Menüsünde fıstıklı baklava, cevizli baklava, kadayıf gibi ürünlerin yanı sıra, başka pek çok geleneksel lezzeti barındıran Gaziburma Baklava, tek şubesi olan Pendik şubesinde siz değerli müşterilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Aileniz ile eşi benzeri olmayan bu tatları tatmak için vakit kaybetmeden Pendik’te Gaziburma Baklava’yı ziyaret edebilir, bu eşsiz tatların keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Tags

Comments are closed